Bemutatkozás

  • 15 főzőkonyha
  • 119 tálalási pont
  • 20 ezer adag minőségi étel
  • 194 munkahely
  • 1 csapatként a jövő nemzedékéért

Társaságunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a minden gyermek számára hozzáférhető bölcsődei, óvodai és iskolai gyermekétkeztetésben mind mennyiségi, mind a tápanyag- és energia bevitel szempontjából minőségi közétkeztetés valósuljon meg. A TS Gastro Kft. 2009-ben kezdte el köz- és gyermekétkeztetési tevékenységét, teljes egészében magyar tulajdonosi háttérrel, hazai partnerekkel, azzal a céllal, hogy önkormányzatok, egyházi-, és magánintézmények közétkeztetési feladatait vállalkozási szerződés keretében átvéve sikeres példát és eredményes mintát mutasson a hazai gyermekétkeztetési piacon. Törekvéseinket igazolja, hogy immáron 15 településsel (Albertirsa, Bonyhád, Bátonyterenye, Pilis, Cegléd, Mende, Mikebuda, Nyáregyháza, Ócsa, Örkény, Siklós, Kiskőrös, Pécel, Pusztavacs, Táborfalva, Tiszalök) állunk hosszú távú szerződéses kapcsolatban és szoros együttműködésben. Cégünk 2015-ben is bővítette szolgáltatási területeit, így Mendén kívül már Budapesten a XIII. és XVII. kerületben, a Waldorf Iskolában, Bonyhádon, Bátonyterenyén szolgáltatunk. Amellyel közel 16 000 fő étkezését biztosítjuk. A cég szolgáltatási színvonalának kiemelkedő minőségét az garantálja, hogy több főzőkonyháról látja el a környékbeli oktatási intézményeket, és ez által a helyi, régiós sajátosságokat, szokásokat maximálisan figyelembe véve. Friss, magyar alapanyagokból készülnek az ételek, melyek helyi vagy környékbeli termelőktől kerülnek beszerzésre. Elkötelezetten hiszünk abban, hogy az étkeztetési szolgáltatás minősége kiemelkedően fontos gyermekeink egészséges fejlődése szempontjából, így szolgáltatásunk minőségét az alábbi tanúsítványok is garantálják: MSZ EN ISO 9001, MSZ EN ISO 22000, MSZ EN ISO 14001, MSZ 28001; BS OSHAS 18001. Étlapjaink változatosak, a főfogások tekintetében a hónapon belüli ismétlődést lehetőség szerint kerüljük, ezzel is hozzájárulva a gyermekek minél szélesebb körű gasztronómiai jártasságának kialakulásához. Étlapjainkat a több évtizede a szakmában dolgozó élelmezésvezetőnk, és dietetikusunk állítja össze, ezáltal biztosítva, hogy az ételeink nemnek, kornak megfelelő energia- és tápanyagtartalommal, vitamin- és ásványi anyag tartalommal rendelkezzenek, és a korszerű, vegyes táplálkozásnak megfeleljenek. Szolgáltatásunk színvonalas fenntartása érdekében munkatársainkat képzéseken, tréningeken való részvétellel motiváljuk, hogy tudásuk és tapasztalatuk legjavát adva fejlődhessünk egy csapatként a minőségi köz- és gyermekétkeztetés tekintetében.