Élelmezésvezetőt keresünk ÓCSAI konyhánkra

FŐBB FELADATOK:

  • Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése
  • Napi kiszabatok készítése az élelmezésvezetési program használatával
  • Napi étkezők létszámának összesítése
  • Szakácsok, konyhai kisegítők irányítása
  • A konyha eszközeinek időszakonkénti felmérése
  • Raktárkészlet folyamatos ellenőrzése
  • Kapcsolattartás az intézményvezetőkkel
  • Hatósági előírások betartása, betartatása
  • Heti és havi nyersanyagleltárak készítését
  • Heti riportok megírása

AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁSOK:

  • Szakirányú élelmezésvezetői, vagy vendéglátó ipari végzettség 10 éves közétkeztetésben szerzett gyakorlattal
  • Minimum 1-3 éves szakmai tapasztalat
  • Számítógépes ismeretek
  • Vezetői szemléletmód
  • Gyakorlatias, határozott személyiség

AZ ÁLLÁS BETÖLTÉSÉHEZ ELŐNYT JELENT:

  • Közétkeztetésben, vendéglátásban szerzett tapasztalat
  • „B” kategóriás jogosítvány

AMIT KÍNÁLUNK:

  • Hosszú távú munkalehetőség
  • Versenyképes fizetés
  • Céges telefon
  • Utazási hozzájárulás
  • Étkezéstérítés

Jelentkezés